100g jemných ovesných vloček
100g datlí
50g kešu ořechů
50g lněných semínek
10g agaru
200g tofu natural
600ml rýžového mléka
200ml rýžové smetany
1 lžíce vanilkového extraktu
agávový sirup
Suroviny na korpus rozmixujeme a upěchujeme na dno dortové formy. Tofu nastrouháme s ostatním na náplň také rozmixujeme. Přelijeme do rendlíku a převaříme, nalijeme na korpus a necháme ztuhnout. Servírujeme s čerstvým ovocem.
Mňam :) pokrmy z tofu mám moc ráda, ale takový tofuchessecake jsem ještě nikdy nezkoušela a ani nechutnala.
OdpovědětVymazatNela z blogu Růžová rtěnka
Mě právě tofu dlouho nechutnalo. Před rokem se to nějak zlomilo a zkouším, dá se toho s ním vykouzlit celkem dost. Tenhle dortík překvapil ;)
Vymazat