tag:blogger.com,1999:blog-2224290444359985474.post965270182541946579..comments2024-03-20T03:59:49.867-07:00Comments on Apiastrum.cz: Křídlatka japonská ala chřest po francouzskuApiAstrumhttp://www.blogger.com/profile/01996711214299190723noreply@blogger.comBlogger1125tag:blogger.com,1999:blog-2224290444359985474.post-22478066224351127692020-04-07T10:31:46.855-07:002020-04-07T10:31:46.855-07:00Tepelně upravovat jsem ji nikdy nezkoušela, ale od...Tepelně upravovat jsem ji nikdy nezkoušela, ale od malička jsem měla ráda její i starší stonky - chtělo je to ale oloupat a zbavit těch tužších cévních svazků (jde to překvapivě jednoduše). Je to parádně kyselé (a ve větším množství údajně projímavé).Eskhttp://www.ueskargoth.wordpress.comnoreply@blogger.com