
380g celozrnné špaldové mouky
250g kokosového oleje
20g bio vanilkového cukru (1 sáček)
trochu soli
100g vlašských ořechů
Rozmixujeme ve výkonném mixéru, nalijeme do koláčové formy vymazané kokosovým olejem a vysypané strouhaným kokosem a necháme uležet v lednici 1-3 hodiny.
NÁPLŇ:
750g jablek
200g sultánek
1 lžička mleté skořice
1/2 lžičky mletého zázvoru
třošku muškátového oříšku
šťáva z 1/2 citrónu
Jablka nakrájíme na kostičky a promícháme v míse s kořením a citrónovou šťávou, pak přidáme sultánky a nasypeme na vychlazený korpus.
DROBENKA:
100g ovesných vloček
50g slunečnicových semínek
50g vlašských ořechů
50g ghí
50g třtinového cukru
Všechny suroviny prsty promísíme (promneme) jako u klasické drobenky a nasypeme na jablečnou vrstvu.
Zakryjeme alobalem a při 180°C pečeme 30 minut, potom odkryjeme a pečeme dalších 30 minut.
Žádné komentáře:
Okomentovat