Kluci mají momentálně oba vyšší teplotu a pokašlávají. Přidala se k tomu
nechuť k jídlu, a tak jsem zvolila bylinkový čaj z popence, pro svou všestrannost.

Musíte si ho ovšem nasbírat sami, protože se běžně sušená bylinka neprodává.Takže pokud nemáte nebo nemůžete sehnat nesmutněte a doporučuju letos na tuto bylinku zaostřit zrak! Je totiž všude a je výborná i v kuchyni pro své kořeněné aroma. Můžete zkusit třeba moje popencové máslo.
Nasbírejte si na jaře celé kvetoucí natě a usušte do zásoby ;) Když je nespotřebujete na čaj, hodí se podrcené jako koření do jídla.
250ml horké vody
Bylinku zalijeme horkou vodou a za 5 minut scedíme. Popíjíme podle obtíží až 3 hrnky za den.
Žádné komentáře:
Okomentovat