O tom co budha bowl představuje a jak jí poskládat jsem psala už zde.
- Vejce (uvařená
natvrdo)
- Cizrna, předem
namočíme (na 8-12h), pak scedíme, abychom se zbavili nadýmavých látek a v nové
osolené vodě uvaříme doměkka.
- Černá quinoa
- Restované žampionové čtvrtinky
Na troše oleje orestujeme čtvrtky žampionů, posypané provensálskými bylinkami, solí a pepřem.
- Napařovaná nebo glazovaná mrkev, kukuřice..
- Čerstvé listy: pažitka, petrželka, červená řepa, mangold
- Kysané zelí nebo pickles
- Tepelně neupravovaná zelenina: rajčata, cibule
- Ochucovadlo, omáčka (vegan jogurt s česnekem, pepřem a bylinkovou solí)
- Sezamová semínka a harrisa/kayenský pepř na ozdobu a doladění chuti
- Černá quinoa
- Restované žampionové čtvrtinky
Na troše oleje orestujeme čtvrtky žampionů, posypané provensálskými bylinkami, solí a pepřem.
- Napařovaná nebo glazovaná mrkev, kukuřice..
- Čerstvé listy: pažitka, petrželka, červená řepa, mangold
- Kysané zelí nebo pickles
- Tepelně neupravovaná zelenina: rajčata, cibule
- Ochucovadlo, omáčka (vegan jogurt s česnekem, pepřem a bylinkovou solí)
- Sezamová semínka a harrisa/kayenský pepř na ozdobu a doladění chuti
Žádné komentáře:
Okomentovat