Kosmetika

Maska z francouzského modrého jílu pro unavenou pleť

28.2.17 ApiAstrum 2 Comments


2 lžíce francouzského modrého jílu
2 lžíce silného heřmánkového čaje

Obě složky smícháme a vytvoříme pastu. Naneseme na vyčištěnou pleť, vynecháme okolí očí a pusy. Maska zaschne přibližně po 15-20minutách. Pro posílení protizánětlivého efektu a čištění můžeme přes obličej položit nahřátý vlhký ručník. Masku dobře smyjeme teplou vodou a pleť ošetříme přírodním olejem podle svých potřeb.

2 komentáře:

  1. Já už mám za ty léta vyzkoušené všechny možné peelingové a čistící masky na pleť - ať už to byly masky koupené z drogerie nebo vlastnoručně vyráběné podle vašich receptů a nikdy mi nic nějak extra nepomohlo... Vloni jsem ale od manžela dostala k Vánocům pod stromeček přístroj na čištění pleti Lumispa a s ním mi to jde jedna báseň :-) Určitě doporučuji vyzkoušet.

    OdpovědětVymazat
  2. Tak s tímto teda zkušenost nemám, nicméně musím uznat, že to zní zajímavě. Díky za tip. Já osobně mám s pletí v poslední době celkem problémy. Nějaké masky jsem zkoušela, ale moc to nepomohlo. Co ale vypadá že zabírá jsou takové vitamíny na pleť a kůži které se mi povedlo sehnat přes internet. Zatím je beru asi 14 dní a začínám sledovat zlepšení.

    OdpovědětVymazat