Cukroví a sušenky
6-7 bílků
4-5 lžic agávového sirupu
200g strouhaného bio kokosu
100g kukuřičné strouhanky
50g najemno umletých mandlí
1 vanilkový lusk
Suroviny v míse smícháme dohromady a necháme chvíli odpočinout. Lžičkou tvoříme na plech s papírem na pečení malé bochánky. Pečeme při 175°C 15-20 minut, těch posledních 5 minut si už hlídejte, protože rychle tmavnou odspodu.
Vanilkovo-mandlové kokosky
Ideální recept když vám zbyde hodně bílků, např. po piškotovém těstě nebo Carbonara ;)4-5 lžic agávového sirupu
200g strouhaného bio kokosu
100g kukuřičné strouhanky
50g najemno umletých mandlí
1 vanilkový lusk
Suroviny v míse smícháme dohromady a necháme chvíli odpočinout. Lžičkou tvoříme na plech s papírem na pečení malé bochánky. Pečeme při 175°C 15-20 minut, těch posledních 5 minut si už hlídejte, protože rychle tmavnou odspodu.
0 komentářů: