Saláty
250g uvařených červených fazolí
250g uvařených bílých fazolí
400g tofu natural
100ml bylinkového oleje
150g zelených oliv
1 cibule
4 stroužky česneku
2 lžíce rýžového octa
1 lžíce Dijonské hořtice
2 lžičky Provensálských bylinek
Tofu nakrájíme na kostičky a přidáme do mísy k fazolím a olivám. Cibuli nakrájíme na kostičky a v misce promícháme s olejem, utřeným česnekem, octem, hořticí a bylinkami. Směs zalijeme marinádou, dobře promícháme a zakryté necháme odležet v lednici.
Marinované fazole s tofu a zelenými olivami
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiKzezXcNqH5vgVf0AuwoDFYuBqKNY3m7iz8cLgxfKLDOEc3-CrTOZFSEYgxNboZ_p9B9z9zg2wU4JmdoaOw6_RciE-mj_5RVEROzHfn65Ath7cbkPPcWr6RZ-KltH6Ku8LRAlRglG9_q94/s1600/DSC03928.jpg)
250g uvařených bílých fazolí
400g tofu natural
100ml bylinkového oleje
150g zelených oliv
1 cibule
4 stroužky česneku
2 lžíce rýžového octa
1 lžíce Dijonské hořtice
2 lžičky Provensálských bylinek
Tofu nakrájíme na kostičky a přidáme do mísy k fazolím a olivám. Cibuli nakrájíme na kostičky a v misce promícháme s olejem, utřeným česnekem, octem, hořticí a bylinkami. Směs zalijeme marinádou, dobře promícháme a zakryté necháme odležet v lednici.
0 komentářů: