Pudinky a krémy

Vaječný pudink s čerstvým ovocem

13.7.17 ApiAstrum 0 Comments

Je sytý, tak trochu v anglickém stylu, tedy předchůdce dnešních pudinků byl vaječný, a hlavně neskutečně dobrý! Fakt lahoda :) A maliny? Máme právě sklizeň, ale použijte i cokoliv jiného. Já osobně ho za měsíc udělám znova a s ostružinami. Už se těším....


6 vajec
80g třtinového cukru
175g zakysané smetany (kelímek)
1 lžička vanilkového extraktu
3 vrchovaté lžíce ovesných vloček

Vše vyšleháme do pěny a nalijeme do 4 zapékacích mističek. Položíme na pekáč, který naplníme do poloviny horkou vodou. Upečeme v troubě při 180°C asi 30 minut. Podáváme dobře vychlazené s čerstvým ovocem.

0 komentářů: