Bylinkové soli
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEijKuKD1z53cBAZW5w6WctqID2YzyfNkRevz5QH38gZNNn5qp5bNd-KQ5SkrTuhidifCd6n7tyeTgaeDAL1gVfUy7pLuo2pI-F_LoiBSvZlM-YztNPlgzC4k5SvQGZqMnBRUhemvh1Yd_U/s1600/DSC00118.JPG)
200g třtinového cukru
svazek čerstvých nakvetlých bylinkových natí
Cukr s bylinkami společně rozmixujeme a rozprostřené na slunci necháme dobře usušit. Pak přesypeme přes hrubší síto a uložíme do skleniček.
Bylinkový cukr
Zelený meduňkový a mátový cukr. Jednoduché zpracování a skvělý nápad. Do citronády, dezertů a taky jako milý dárek ;) Inspirace od skvělé Rednevalstyle! Včetně háčkovaných čepiček, postup na ně v následujícím příspěvku :)svazek čerstvých nakvetlých bylinkových natí
Cukr s bylinkami společně rozmixujeme a rozprostřené na slunci necháme dobře usušit. Pak přesypeme přes hrubší síto a uložíme do skleniček.
0 komentářů: