Kosmetika

Měsíčková koupelová sůl

5.1.19 ApiAstrum 2 Comments

Tak tahle je jen a jen pro mě :) Alespoň doufám! Kluci mi neustále sůl odsypávají a bathbombs před nimi musím schovávat, naházeli by si je do vany všechny.
Určitě víte, že nejlépe a nejrychleji dostaneme minerální látky do těla právě koupelí. V zimě je horká vana s bylinkovou solí úplné blaho, pro tělo i pro duši. Tato sůl je osvěžující díky vůni pomeranče a pro pokožku zklidňující díky měsíčku. Kombinacím se ale meze nekladou! Relaxujte a pečujte o sebe, první část roku je pro tělo náročná pro ten chlad, málo světla a u někoho např. i zpomalením trávení. Neustálý pohyb a pobyt venku za každého počasí je také na imunitě velmi znát! Tak ať se vám únava netáhne až do Velikonoc, pracujte na tom a naslouchejte svému tělu! Já si jdu dát tu vanu ;)


hrubozrnná himalájská sůl
květní lístky měsíčku lékařského
esenciální olej sladký pomeranč (nebo jakýkoliv jiný citrus, i geránium)

2 komentáře:

  1. Jéé, jak já bych se naložila do vany s nějakou pěnou nebo voňavou solí :-)) bohužel mi k tomu chybí vana.


    Přeji Ti krásný a úspěšný nový rok!
    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  2. Já mám osobně měsíčkovou koupelovou sůl moc ráda, pravidelně jí totiž s přítelem zažíváme v různých wellness zařízeních, která se snažíme dvakrát až třikrát ročně navštívit :-) Vždycky se mi podaří najít něco nového na webovkách https://www.daen.cz/wellness-a-lazenske-pobyty - je tam toho opravdu hodně, takže inspirace je na několik let dopředu!

    OdpovědětVymazat