Indická kuchyně,
100g ghí
100g bio mandlí
50g medu
Mandle rozmixujeme najemno v elektrickém mlýnku na kafe a promícháme s ghí a medem. Používáme jako pochoutku, pomazánku nebo krém do sušenek. Můj osobní tip je 1 lžička do hrnku teplého Carro nápoje nebo špaldové kávy.
Mandlové máslo z ghí
Je to zdravá mňamka pro velké mlsaly :) a rychlý, hodnotný zdroj energie. Taková domácí obdoba Šaktí, které mě inspirovalo. Stačí do ghí přidat směs oblíbených oříšků a semínek a osladit medem.![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgMYp2K3oYS4DkdpVHii95i054mayI9YJFOYRnTevGe1CIo6WnHOjEkTR3tZ5sdfq4f4zxHS_M7uQ-H6xB_9aFx7RbnMFmilBl9_e9EQCtzUio2fKz6KFLjlT3Kq01uH6mrKGTyETnNY617/s1600/DSC01726.jpg)
100g ghí
100g bio mandlí
50g medu
Mandle rozmixujeme najemno v elektrickém mlýnku na kafe a promícháme s ghí a medem. Používáme jako pochoutku, pomazánku nebo krém do sušenek. Můj osobní tip je 1 lžička do hrnku teplého Carro nápoje nebo špaldové kávy.
0 komentářů: