Bábovky
250g špaldové celozrnné mouky
50g agávového sirupu
3 celá vejce
1 sáček (17g) vinného kamene
1 lžička kůry z bio citrónu
1 sáček (20g) bio vanilkového cukru s pravou vanilkou
200ml (krabička) rýžové smetany
100ml rýžového mléka
50g vlašských ořechů
50g sušených brusinek
Sypké suroviny promísíme a dobře rozmícháme se smetanou a mlékem do konzistence řídkého těsta. Přidáme nasekané ořechy a brusinky, zamícháme a nalijeme do vymazané a vysypané bábovkové formy. Pečeme při 175°C 45minut.
Ořechovo-brusinková špaldová bábovka
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgk-wNYNoAyf9f-3mW9vCDTMzOpL0aGm-UcZCaNirGLmolm1uYPTq-oAKsz5LVRba8FDkhFJywCtOrAaorxpx8tecPO3c2bS05jwvWTMyrmpYSrRasN8ULSjjTp75E8wq5UFn4ArbTYT4ij/s1600/DSC02206.jpg)
250g špaldové celozrnné mouky
50g agávového sirupu
3 celá vejce
1 sáček (17g) vinného kamene
1 lžička kůry z bio citrónu
1 sáček (20g) bio vanilkového cukru s pravou vanilkou
200ml (krabička) rýžové smetany
100ml rýžového mléka
50g vlašských ořechů
50g sušených brusinek
Sypké suroviny promísíme a dobře rozmícháme se smetanou a mlékem do konzistence řídkého těsta. Přidáme nasekané ořechy a brusinky, zamícháme a nalijeme do vymazané a vysypané bábovkové formy. Pečeme při 175°C 45minut.
0 komentářů: