Zelenina

Zapečená kořenová zelenina s uzeným tofu a tymiánem

21.4.16 ApiAstrum 0 Comments


1 tuřín
1 celer
5 mrkví
200g uzeného tofu
sůl
pepř
trošku muškátového oříšku
svazek čerstvého tymiánu
150ml rýžového mléka
5 vajec
olivový olej

Zeleninu očistíme, případně oloupeme a nakrájíme na kostky. Vložíme do pekáče pomazaného olivovým olejem, osolíme, opepříme, přidáme muškátový oříšek a nasekaný tymián. Zalijeme vyšlehanými vejci s mlékem a pečeme přiklopené při 200°C asi 1 hodinu, záleží jak velké kusy zeleniny máme ;)



 http://jak-jinak.blogspot.cz/ © Copyright Andrea Ruňaninová
Informace lze v nezkrácené a neupravené podobě šířit nekomerčním způsobem pouze s tímto aktivním odkazem na tyto stránky a uvedenými zdroji, včetně celé této poznámky.

0 komentářů: