Cukroví a sušenky
Korpus:
1 hrnek kešu
1 hrnek datlí
3/4 hrnku bílého máku
2 lžičky kokosového oleje
špetka mleté skořice
Náplň:
1,5 hrnku rybízu
200g loupaných mandlí
šťáva z 1/2 citrónu
špetka soli
agávový sirup podle gusta
Suroviny na korpus rozmixujeme ve výkonném mixéru a namačkáme do pekáčku s papírem na pečení. Náplň také jen rozmixujeme a rovnoměrně na korpus natřeme. Dáme chladit nejméně na 30 minut, v horkém létě nebo pokud bude náplň hodně vodnatá, dejte cheescake na chvíli do mrazáku.
Veganské raw zákusky ala cheescake
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhbfZRGbXx09PVKc2fhPMIhL92zPQ5LVbrsJWYewuqfluJ0rCiOd2gwJj1xyYw5-1Nj3N6qbJHyzcBSlQ3qZzXCruxMs7oAtlV56xddMu9QXF7eJhLCW5lQMyGNtNn6R4muVrHABVQZ9TBt/s1600/DSC03353.jpg)
Korpus:
1 hrnek kešu
1 hrnek datlí
3/4 hrnku bílého máku
2 lžičky kokosového oleje
špetka mleté skořice
Náplň:
1,5 hrnku rybízu
200g loupaných mandlí
šťáva z 1/2 citrónu
špetka soli
agávový sirup podle gusta
Suroviny na korpus rozmixujeme ve výkonném mixéru a namačkáme do pekáčku s papírem na pečení. Náplň také jen rozmixujeme a rovnoměrně na korpus natřeme. Dáme chladit nejméně na 30 minut, v horkém létě nebo pokud bude náplň hodně vodnatá, dejte cheescake na chvíli do mrazáku.
0 komentářů: