Koláče
1 a 1/2 hrnku celozrnné špaldové mouky
120g kokosového oleje
70g tahini
špetka soli
1 lžíce melasy
200g kešu
200g tofu natural
1 vanilkový puding
šťáva a kůra z bio citrónu
1 lžíce agávového sirupu
200ml obilné smetany
Troubu si předehřejeme na 180°C a vymažeme dortovou formu. Suroviny na korpus společně prsty promícháme a 2/3 těsta namačkáme na dno formy. Suroviny na krém vyšleháme společně v mixéru a nalijeme na korpus. Poklademe nakrájenými broskvemi, které ještě posypeme rozdrobenou korpusovou směsí. Pečeme 1 hodinu.
Broskvový vegan dort
1 a 1/2 hrnku celozrnné špaldové mouky
120g kokosového oleje
70g tahini
špetka soli
1 lžíce melasy
200g kešu
200g tofu natural
1 vanilkový puding
šťáva a kůra z bio citrónu
1 lžíce agávového sirupu
200ml obilné smetany
Troubu si předehřejeme na 180°C a vymažeme dortovou formu. Suroviny na korpus společně prsty promícháme a 2/3 těsta namačkáme na dno formy. Suroviny na krém vyšleháme společně v mixéru a nalijeme na korpus. Poklademe nakrájenými broskvemi, které ještě posypeme rozdrobenou korpusovou směsí. Pečeme 1 hodinu.
0 komentářů: