Bulgur
Bulgur s hráškem a čerstvou mátou

500g bulguru
2 cibule
2 lžíce ghí
2 bobkové listy
4 hřebíčky
kousek skořicové kůry
1/4 lžičky chilli
1 lžička nastrouhaného čerstvého zázvoru
asi hrnek hrášku
svazeček čerstvého koriandru
svazeček čerstvé máty
vlašské ořechy
Bulgur
si uvaříme předem podle návodu. V pánvi rozpálíme ghí a vložíme bobkové
listy, hřebíček a skořici. Necháme rozvonět a přidáme nakrájenou
cibuli. Restujeme do zesklovatění a přidáme chilli a zázvor. Pak vsypeme
hrášek, nasekané čerstvé lístky koriandru a máty a několik minut
podusíme. Vmícháme do uvařeného bulguru a servírujeme s vlašskými ořechy.2 cibule
2 lžíce ghí
2 bobkové listy
4 hřebíčky
kousek skořicové kůry
1/4 lžičky chilli
1 lžička nastrouhaného čerstvého zázvoru
asi hrnek hrášku
svazeček čerstvého koriandru
svazeček čerstvé máty
vlašské ořechy
0 komentářů: