Hrách
500g zeleného hrachu
2 lžičky sušené saturejky
3 lžičky majoránky
1 lžíce mletého kmínu
5 stroužků česneku
1 velká cibule
slunečnicový olej
2 balení marinovaného tofu (a 200g)
kvalitní kysané zelí
Hrách si den předem namočíme, druhý den vodu slijeme, hrách propláchneme a uvaříme s kořením a česnekem. Ideálně do prasknutí slupky. Rozmixujeme ponorným mixérem a podáváme s osmahnutým tofu na cibulce a s kysaným zelím.
Hrachovka s marinovaným tofu a kysaným zelím
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEj3vzULr53CGtjmUvrAN5LmKF3trycQ8CvKc6Aq9whKaipKUaVB-Szl1-D1u3ccZb0XUvPPTnEV0OcI-jqERL7HfuXTlHVq_1xrQzTQsNvV_HmEemrZXNp2MQJN-GygTIrZKKUIY4HSePey/s1600/DSC05328.jpg)
2 lžičky sušené saturejky
3 lžičky majoránky
1 lžíce mletého kmínu
5 stroužků česneku
1 velká cibule
slunečnicový olej
2 balení marinovaného tofu (a 200g)
kvalitní kysané zelí
Hrách si den předem namočíme, druhý den vodu slijeme, hrách propláchneme a uvaříme s kořením a česnekem. Ideálně do prasknutí slupky. Rozmixujeme ponorným mixérem a podáváme s osmahnutým tofu na cibulce a s kysaným zelím.
0 komentářů: