Cukroví a sušenky

Vegan marokánky

7.11.16 ApiAstrum 0 Comments


50g dýňových semínek
50g rozinek
50g brusinek
25g lněného semínka
50g strouhaného kokosu
50g sušených meruněk
300ml rýžového mléka
30g hladké kukuřičné mouky
30g hladké celozrnné pšeničné mouky
50g rýžového sirupu
40g kokosového oleje

20g kakaa
20g kokosového oleje
rýžový sirup

V míse smícháme nakrájené meruňky s ostatním sušeným ovocem. Přidáme nasekaná dýňová semínka, mleté lněné semínko a strouhaný kokos. V kastrolku ohřejeme mléko s moukami, sirupem a tukem. Mícháme do zhoustnutí, odstavíme a promícháme se semínky a ovocem. Lžičkou tvoříme na plech placičky a pečeme asi 20 minut při 170°C.
Ve vodní lázni rozehřejeme kakao s kokosovým olejem a sirupem a marokánky z jedné strany potřeme nebo namočíme.

0 komentářů: