Bylinková másla
250g másla
bylinková sůl
čerstvě namletý pepř
1 malá červená cibule
hrst čerstvých jemně nasekaných bylinek (pažitka, dobromysl, kerblík, petrželka, tymián......)
Změklé máslo důkladně promícháme s ostaním. Přeneseme na potravinnovou fólii nebo alobal a vytvarujeme váleček. Pevně zabalíme a uložíme do ledničky ztuhnout. Lepší je až druhý den.
Bylinkové máslo s červenou cibulkou
Jen tak na chuť! :)

250g másla
bylinková sůl
čerstvě namletý pepř
1 malá červená cibule
hrst čerstvých jemně nasekaných bylinek (pažitka, dobromysl, kerblík, petrželka, tymián......)
Změklé máslo důkladně promícháme s ostaním. Přeneseme na potravinnovou fólii nebo alobal a vytvarujeme váleček. Pevně zabalíme a uložíme do ledničky ztuhnout. Lepší je až druhý den.


0 komentářů: