Octy
Bazalkový ocet
Bazalkovým octem můžeme nejen jemně ochucovat salátové zálivky, ale v lidském těle navíc podporuje zdraví a zvyšuje produkci žaludečních kyselin. Lžíce octa během jídla, v salátu nebo s vodou jako nápoj pomáhá zhodnocovat železo a vápník a trávit bílkoviny.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjXJVVGvQemlNeQkXva7ospLfOl9XE2P7_uhhlUiTnw-KOI7IUuy6QhJGy3iTEzAZNAruJAiI_zvo5GdyNSJ8znDX3n47QEQJprJglm_k13BFpL6pyA91oytWVHBsr5_-Ve9_5lPE5YUe0G/s1600/DSC02833.jpg)
Jednu snítku bazalky vložíme do kvalitního vinného nebo jablečného octa. Podporuje dobrou náladu! :)
0 komentářů: