Přebytky kvasných kultur

11.3.18 ApiAstrum 5 Comments

Ráda bych vám nabídla něco ze svých aktuálních přebytků těchto kvasných kultur:



Těsně před odesláním vám čerstvě vypěstovanou kulturu oddělím, propláchnu a uzavřu do plastového sáčku. Takto připravené kultury vydrží cestu 2-3 dny. Záleží i na teplotách, kterým byla zásilka vystavena. Proto jsem opět (jako u semínek) usoudila, že bude nejvhodnější odesílat vám pouze od PO do ST a tím se minimalizuje riziko, že budou přes víkend ležet na poště.
Zásilku vám pošlu jako obyčejné psaní, protože se mi to osvědčilo jako nejrychlejší.
Už jsem se setkala i s námitkami, že se tohle má lidem dávat zadarmo. Ano jsem nakloněná k výměnám a podobným. Sama jsem ale tibi i houbu zakoupila, protože jí nikdo v mém okolí neměl. Myslím si, že jako náhrada za tu práci i množství, které dávám, nechci moc ;) O to spíš si právě myslím, že si jí vezmou lidé, kteří o to opravdu stojí a hodlají se o ní svědomitě a dobře starat.

Chceš-li si ode mě kulturu odkoupit (1balení/80Kč/kvásek-30Kč) nebo nabídneš-li mi něco k výměně napiš mi sem:

arunaninova@gmail.com


5 komentářů:

  1. Dobrý den, mohla bych poprosit o zaslání Tibetské houby? Adresa je Lucie Čižinská Nevanova 1033 Praha 6 Řepy 16300. Já poprosím o číslo účtu kam bych Vám peníze poslala. Mám tedy poslat jakou částku prosím. Děkuji moc.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dobra den pany Lucie, tady Hong Ming Cong z vecerka na proti, nechtela vy raci vino já mít schovana pět krabice pro vás-to moc dobra vino a mám jetě boty tady pro vás-to prava gugci, přišla rychle. Naskledanou

      Vymazat
  2. Dobrý den,můžete mi prosím poslat 1 balíček houby ? Peníze Vám zašlu na Váš účet. Děkuji.
    Moje adresa
    Pavel Hulka
    17 Listopadu 373/36
    BÍLOVEC 74301

    Moc děkuji a přeji hezký den.

    OdpovědětVymazat
  3. Prosím,přidejte i krystalky.
    děkuji.

    OdpovědětVymazat